X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Subcategorieƫn
Novoclear-reinigingsmiddelen

Novoclear de kant-en klare reiniger voor  lichtkoepels, lichtstraten of kunststof golfplaten

Novoclear is een vloeibaar kant-en-klaar reiniger op basis van oppervlakte actieve stoffen met antistatische werking en bij uitstek geschikt voor het reinigen van onze producten: lichtkoepels, lichtstraten, (golf)platen van kunststof zoals acrylaat, polycarbonaat, pvc en polyester. is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van gladde en glimmende oppervlakken, het droogt snel en streep loos op en is voor meer dan 90% biologisch afbreekbaar.

Je kunt Novoclear verkrijgen in een 250 ml en een 1.000 ml  sprayflacon. Voor grotere te reinigen oppervlaktes leveren wij ook 5 liter jerrycans. Met 1.000 ml reinig je een oppervlak van ca. 10 vierkante meter. 


Bezig met laden...
-20%
NOVOCLEAR REINIGINGSMIDDEL VOOR LICHTKOEPELS 250 ML
NOVOCLEAR REINIGINGSMIDDEL VOOR LICHTKOEPELS 250 ML
€ 9,95* € 7,95 *

Prijs per stuk

-13%
NOVOCLEAR REINIGINGSMIDDEL VOOR LICHTKOEPELS 1000 ML
NOVOCLEAR REINIGINGSMIDDEL VOOR LICHTKOEPELS 1000 ML
€ 14,95* € 12,95 *

Prijs per stuk

-10%
NOVOCLEAR REINIGINGSMIDDEL VOOR LICHTKOEPELS 5000 ML
NOVOCLEAR REINIGINGSMIDDEL VOOR LICHTKOEPELS 5000 ML
€ 39,95* € 35,95 *

Prijs per stuk

Gebruiksaanwijzing

Novoclear is eenvoudig in gebruik. Om krassen te voorkomen, spoel je eerst het te reinigen oppervlak goed af met schoon water om zo alle losse vervuiling zoals zand te verwijderen. Je ontgrendelt de sprayflacon door de spuitnippel een kwartslag te draaien, zodat je gelijk kunt sprayen. Breng Novoclear ruim aan op het te reinigen oppervlak en laat het product 5 tot 10 minuten inwerken. Na de inweektijd wrijf je het vervuilde oppervlak eenvoudig schoon en droog met een schone, pluisvrije doek of een microvezeldoek. Het is niet nodig om na het afnemen met de microvezeldoek nog eens na te spoelen met water. De oppervlakken kunnen onbeperkt met Novoclear behandeld worden.