X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

VERANDAZEILEN

Creeer met verandazeilen extra leefruimte in de winter!!!
Hoe fijn is het om ook in de winter gebruik te kunnen maken van de overkapping.

 

Zeker nu er beperkingen zijn. Ook voor de jeugd. 
Met een verandazeil of verandadoek kunt u goed ventileren en zit u toch warm en beschut. En het is altijd gezellig in de tuin!

Wil je wat voorbeelden zien van onze verandazeilen? Hieronder het fotoalbum van een aantal voorbeelden verandazeilen welke net gemonteerd zijn. 
Klik hier voor het fotoalbum


Waarom juist verandazeilen van Daylight Trading?
Alles wordt op maat geproduceerd. Hierdoor kunnen wij, in goed overleg, heel ver komen om uw wensen binnen de mogelijkheden en uw budget realiseren. 
Met onze ervaring kunnen we je zelfs op afstand inmeetgaranties geven en met je meedenken. 

Garantie en duurzaam
We zijn niet de voordeligste en niet de duurtste.  Dit is vanwege een aantal productie en servicekeuzes die wij gemaakt hebben. Je hoeft niets zelf op maat maken of standaard delen die je passend moet maken. Dat moet je voor de duurzaamheid en gebruikersplezier ook helemaal niet willen doen.

We geven 10 jaar garantie en dat doen wij zonder aarzelen. Daarbij willen wij ook 100% achter ons product staan en u een duurzame oplossing bieden waar u jarenlang blij mee zult zijn.

 DIVERSE MOGELIJKHEDEN 

Onze verandazeilen worden voor je op maat geproduceerd uit 630gr/m2 PVC Dit doek is een waterdicht en lichtdicht membraam. De unieke matte finisch geven de uitstraling van een luxe doek én is vlamvertragend!

De vensters worden vervaardigd transparante PVC folie voor maritieme toepassingen. Bestand tegen schimmel en lage temperaturen. Zeer goede weerstand tegen UV, luchtverontreiniging, zoutnevel, schimmel- en temperatuurveranderingen.

Het PVC qua kleur is leverbaar in mooie natururlijke en moderne tinten en hebben een luxe en degelijke uitstraling.

Wat kost zoiets? Direct een prijs vinden van verandazeilen is lastig. Juist omdat er veel opties en mogelijkheden zijn. Maar voor ons is een vrijblijvende prijsindicatie zo gemaakt. Dus vul het onderstaande formulier in en we proberen je z.s.m. een prijs toe te mailen.

OFFERTEFORMULIER VERANDAZEILEN

Productspecificaties

Binnen de Exclusieve variant kunnen wij bijna alles realiseren. 
Om iets meer duidelijkheid te geven leggen wij u hieronder de productspecificaties uit van deze varianten en daarna geven wij u een paar voorbeelden van maatwerkoplossingen.

De toebehoren en bevestiging voor onze verandazeilen:

  •  Ritsen altijd van het bekende merk YKK

  •  Ritsen van binnen én buiten te openen 

  • Aluminium caravanrail, brute, mat zwart, antraciet (ral7016) en cremewit (Ral 9001) voor een blijvend mooie bevestiging aan de bovenzijde en of aan de zijkanten.

  • Standaard een 8mm dikke pees aan de bovenzijde voor een waterdichte en extra stevige bevestiging in de aluminium Hierdoor is er een strakkere en duurzamere verbinding. 

  • Tenaxknopen (rvs)voor een mooie maar solide bevestiging van de zijkanten op de staanders.Aanvullende opties:
 

  •  'PVC slikrand' aan de onderzijde (Binnen of buitenkant voor het tochtdicht maken en tegen inwateren

  • Oprolriempjes met d-haak voor het oprollen van uw zeilen wanneer u deze tijdelijk open wilt hebben

  • Tunnel met aluminium verzwaringsbuizen aan de onderzijde  waardoor uw zeil mooi strak blijft hangen

  • Naast elke rits een zeiloog zodat u het zeil welke blijft hangen kunt vastzetten om eventueel 'wapperen' tegen te gaan

 


 


 

 VOORBEELDEN STANDAARD KEUZES 

Indeling vensters en zeilen

Hieronder ziet u aan de voorzijde verticale vensters waarvan één venster voorzien is van ritsen. Deze kunt u dan oprollen en gebruiken als loopdeur.
Aan de zijkant is een raamvenster gemonteerd. Hier uit één geheel maar ook hier kunt u kiezen voor meerdere vensters in één zeil.


Hieronder ziet u een vrij standaard indeling. Horizontaal venster.

De verhouding qua pvc aan de onder- en bovenzijde kunt u zelf bepalen. Hieronder enkele standaard indelingen

 SPECIFIEKE MAATWERK-OPLOSSINGEN 

Vaak komen wij ook situaties tegen waar de bevestiing aan de zijkant niet aan de muur bevestigt kan worden. Bv vanwege een kozijn, een huurwoning, stel u wilt geen boorgaten in de muur. 
Dan bieden wij de oplossing door een tunnel van zeil aan de zijkant te maken ten behoeve van een metalen buis welke we klemmen tussen de ringbalk en de vloer. Het zeil bevestigen we dan via een rits aan de tunnel. (Zie foto)


Hieronder ziet een voorbeeld van hoe een zeil gemonteerd wordt als er bv geen hoekstaander is maar u wel de hoek wilt creeeren met het zeil.

Schuine zijde in uw overkapping? Zeker geen probleem. Over de gehele afmeting of net dat stukje boven de schutting. Hieronder ziet u een drietal voorbeelden.
In onze showroom hebben wij bijna alle "moeilijke situatie" verwerkt in onze showmodellen. Zo kunt u de oplossingen komen bekijken welke wij u kunnen bieden.