Dakzeilen

Dakzeilen
Dakzeilen
Dé ideale oplossing voor waar u geen "vast" dak wenst.

Voor uw veranda of overkapping als u in de zomer beschut wil zitten en in de winter het licht in huis wilt behouden. 
Ook voor uw perchola, om beschut te zitten of voor afdichting van bv een dierenverblijf. 

Wilt u voorbeeldfoto's bekijken?
Klik hier voor het fotoalbum

Mogelijkheden materiaal:

Polyester/PVC dekkleden ook wel Bisonyl genaamd, geschikt voor langdurige en waterdichte afdekking in alle weersomstandigheden.

Polyesterweefsel met 2-zijdige PVC coating. . Randen worden dubbel omgeslagen en daarna gelast. Dubbele omslag zorgt voor extra versteviging aan de randen.

Netto weefselgewicht 650 gr/m2.

Standaard voorzien van roestvrijstalen zeilogen ø 15 mm op een afstand van 50 cm

Alle afmetingen zijn leverbaar d.m.v. lasnaden i.v.m. de rolbreedtes.


Basic bevestiging:
Dit gebeurd doormiddel van de zeilogen in het zeil, en dan met een elastiek en knopen. Zoals op de foto van deze pagina te zien is.

Diverse mogelijkheden:

Basic dakzeilen:
Zwart, wit, antraciet, Humus sand, smokey grey, blauw en scandinavisch groen zijn de kleuren van de standaaard dakzeilen met zeilogen rondom om de 50 of 25 cm.

Standaard dakzeilen met meer mogelijkheden qua bevestiging:
Hetzelfde als de standaard dakzeilen maar dan met:
                          
Caravanrail Basic per m1, Aluminium kleur   
Caravanrail Premium per m1, Antraciet/Wit   
Pees met keder per m1                               
Tenax     
Tourniquets
Diverse elastieken                 


                              
Wilt u meer informatie of een prijsopgave voor uw situatie? 

KLIK HIER voor het offerteformulier

KLIK HIER voor enkele foto's van een dakzeil op een douglas frame bevestigt met een caravanrail en pees aan de bovenzijde en tenaxen aan de voor- en zijkanten


Op zoek naar dakzeilen om uw veranda of overkapping te beschermen en een waterdichte oplossing te creeeren?
Ontdek onze mogelijkheden voor een goede oplossing voor uw overkapping.  Onze dakzeilen bieden niet alleen bescherming tegen alle weersomstandigheden, maar ook een scala aan voordelen voor diverse toepassingen.
Gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen UV-stralen, vocht en wind, garanderen onze dakzeilen duurzame prestaties in alle seizoenen.

Onze dakzeilen worden aangepast aan de afmetingen van uw veranda of overkapping. Bovendien bieden we professioneel advies en installatieadvies om ervoor te zorgen dat uw dakzeil perfect past en optimaal presteert.

Door te kiezen voor onze dakzeilen investeert u niet alleen in de bescherming van uw buitenruimte, maar ook in de waarde en esthetiek ervan. Met een strak ontwerp en duurzame constructie voegen onze dakzeilen een vleugje elegantie toe aan uw huis, waardoor het een aantrekkelijke plek wordt om te ontspannen en te genieten, ongeacht het weer.
Een dakzeil is een flexibel, waterdicht materiaal dat wordt gebruikt om een tijdelijk of permanent dak te creëren. Het wordt vaak gebruikt als bescherming tegen weersinvloeden voor verschillende structuren, zoals tenten, overkappingen, veranda's, en carports. Dakzeilen worden meestal gemaakt van duurzame materialen zoals PVC, polyester of polyethyleen, die waterdicht zijn en bestand zijn tegen UV-stralen en andere weersomstandigheden. Ze zijn vaak verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en diktes, afhankelijk van de toepassing en de gewenste duurzaamheid. Dakzeilen worden vaak gebruikt in situaties waar traditionele dakbedekking niet praktisch is of waar tijdelijke bescherming nodig is.

Wij werken voor dakzeilen standaard metPolyesterweefsel met 2-zijdige PVC coating. Standaard voorzien van roestvrijstalen zeilogen ø 15 mm op een afstand van 50 cm. Randen worden dubbel omgeslagen en daarna gelast. Dubbele omslag zorgt voor extra versteviging aan de randen. Netto weefselgewicht 650 gr/m2.

Dankzij hun flexibiliteit kunnen onze zeilen gemakkelijk worden aangepast aan verschillende vormen en afmetingen, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen. Bovendien zijn ze eenvoudig te installeren en te onderhouden, wat zorgt voor een kosteneffectieve en praktische oplossing voor uw dakbehoeften.

Kies voor zeilen als flexibel dak en geniet van de voordelen van een veelzijdige, duurzame en praktische dakoplossing. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze hoogwaardige dakzeilen voor veranda's en overkappingen. 


Heb je een vraag of wil je advies ontvangen?

Heb je een vraag of wil je advies ontvangen?

Neem contact met ons op! Via mail of telefoon:
Tel: 074-8538649 | App: 06-27185316
Mail: klantenservice@daylighttrading.nl