Uitleg verandadoeken

Uitleg-verandadoeken

Verandadoeken voor uw veranda, overkapping, carport, schutting, balkon, schutting of pergola!

Verandadoeken of ook wel winddoeken genoemd zijn de ideale oplossing om beschut te kunnen zitten in uw tuin. Door verandadoeken zit je beschut tegen wind, regen en sneeuw maar ook tegen de zon en ongedierte. Er zijn verschillende soorten verandadoeken en bevestigingsmogelijkheden. Op deze pagina geven we je alle informatie die je nodig hebt om een goede keuze te maken!

Een kort overzicht van alle mogelijkheden: 
Standaard verandadoeken
Verandadoeken met schuifrailsysteem
Verandadoeken met oprolsysteem
Verandadoeken op maat (hier is vrijwel alles mogelijk!)
Verandadoeken budget schuifsysteem
Verandadoeken budget zeilogen rondom

Om alvast een beeld te krijgen kun je een kijkje nemen in ons fotoalbum:
Klik hier voor ons fotoalbum

Wat is het verschil tussen verandazeilen en verandadoeken?
Het verschil met tussen verandazeilen en verandadoeken is dat bij verandadoeken in plaats van PVC gebruikt gemaakt wordt van windbrekersgaas ook wel HDPE genoemd (High Density Polyethyleen)
De doeken zijn wind- en regen reducerend én hebben een hoge schaduwfactor. Waardoor de verandadoeken tijdens alle seizoenen te gebruiken zijn voor verschillende doeleinden. 

Wat zijn de voordelen van een verandadoek?
In de hersft en winter zit je heerlijk beschut tegen wind, regen en de kou. Een kacheltje aan en jij en je gezin hebben een heerlijke plek om te relaxen met familie of vrienden. In het voorjaar kun je al vroeg genieten van het voorjaarszonnetje doordat een verandadoek wind tegenhoud. In de zomer houd het verandadoek de zon tegen en creeërd het schaduw voor een aangenamere temperatuur. Daarbij werken de doeken ook nog eens als een insectenhor. Ideaal tegen muggen en insecten. Kortom het hele jaar plezier van je veranda, overkapping of terras!

Met een schaduwfactor tot 97% komt er toch nog heerlijk daglicht door de verandadoeken heen en kun je er nog gewoon door heen kijken. Zie de foto hieronder

Hoe kies ik de bevestiging voor mijn verandadoek?
Er zijn veel verschillende manieren waarop je verandadoeken kan bevestigen aan je veranda / overkapping. Voor elk budget is er wel een betaalbare optie. Elke bevestigingsmogelijkheid heeft weer andere voordelen en je moet dus je keuze maken op welke wensen je voor je verandadoek hebt. Klik hier voor alle bevestigingsmogelijkheden!

Welk soort verandadoek moet ik kiezen?
Er zijn verschillende kleuren verandadoek in verschillende diktes. Elke dikte heeft een andere schaduwfactor, windreductie en waterdichtheid. Klik hier om de verschillende soorten verandadoeken te bekijken!

Kom je er niet uit?
Je kunt ons altijd vragen toesturen via de mail of via whatsapp. Stuur de maten en foto's van je situatie bij je vraag mee, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen en adviseren. Je kunt ook onze verandadoeken komen bekijken in onze showroom op afspraak, we zullen je tijdens de afspraak ook adviseren. 
Klik hier voor meer informatie over onze showroom

De doeken zijn van HDPE en dus heel duurzaam en goed te reinigen.
* Windreductie 90%
* Ademend en houdt regen voor 90% tegen
* Trendy en modieuze kleuren
* Doek en band kleuren geheel zelf samen te stellen
* Eenvoudig schoon te maken met water en groene zeep
* Verkoelende werking 
 


Heb je een vraag of wil je advies ontvangen?

Heb je een vraag of wil je advies ontvangen?

Neem contact met ons op! Via mail of telefoon:
Tel: 074-8538649 | App: 06-27185316
Mail: klantenservice@daylighttrading.nl