X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Verandazeilen

Creeer met verandazeilen extra leefruimte in de winter!
Hoe fijn is het om ook in de winter gebruik te kunnen maken van de overkapping? 
Met een verandazeil of verandadoek kunt u warm en beschut onder uw overkapping zitten maar ook makkelijk ventileren wanneer nodig.

Wil je wat voorbeelden zien van onze verandazeilen? 
Klik hier voor het fotoalbum

Wilt u onze verandazeilen komen bekijken in onze showroom?
Klik hier voor meer informatie over onze showroom
Waarom juist verandazeilen van Daylight Trading?
Alles wordt op maat geproduceerd. Hierdoor kunnen wij, in goed overleg, heel ver komen om uw wensen binnen de mogelijkheden en uw budget realiseren. Met onze ervaring kunnen we je zelfs op afstand inmeetgaranties geven en met je meedenken. 
We zijn niet de voordeligste maar ook niet de duurste. Wij staan namelijk voor goede kwaliteit en goede service. Je hoeft niets zelf op maat of passend te maken.
We geven 10 jaar garantie en dat doen wij zonder aarzelen. Daarbij willen wij ook 100% achter ons product staan en u een duurzame oplossing bieden waar u jarenlang blij mee zult zijn.

 Waar worden onze verandazeilen van gemaakt?

Onze verandazeilen worden voor je op maat geproduceerd uit 630gr/m2 PVC. Dit materiaal is licht- en waterdicht. Je kunt dus tijdens een hevige bui alsnog droog onder uw overkapping blijven zitten. Ook is het materiaal vuilafstotend, vaak schoonmaken is dus niet nodig. Door de unieke matte finish heeft het verandazeil een luxe uitstraling én is het vlamvertragend

De eventuele vensters worden gemaakt uit vervaardigd transparante PVC folie. Dit folie is bestand tegen schimmel en lage temperaturen. Het heeft zeer goede weerstand tegen UV, luchtverontreiniging, zoutnevel, schimmel- en temperatuurveranderingen.


Keuze maken qua indeling en kleuren
Onze PVC terraszeilen zijn leverbaar in mooie natuurlijke en moderne kleuren en hebben een luxe uitstraling. Je kunt zelf je verandazeil inrichten met eventuele vensters en doorloopdeuren naar wens.

Om een beeld te krijgen van alle mogelijkheden qua vensters en deuren adviseren wij je om te kijken in ons fotoalbum:
Klik hier voor het fotoalbum 

Offerte aanvragen
Wat kost zoiets? Direct een prijs vinden van verandazeilen is lastig. Juist omdat er veel opties en mogelijkheden zijn. Maar voor ons is een vrijblijvende prijsindicatie zo gemaakt. Dus vul het onderstaande formulier in en we proberen je z.s.m. een prijs toe te mailen.

OFFERTEFORMULIER VERANDAZEILEN

Bevestiging verandazeilen
Verandazeilen worden bevestigd op uw overkapping. Aan de bovenkant van de overkapping gebeurd dit met een caravanrail. De pees van het verandazeil zit wordt daarin geschoven. Aan de zijkant wordt het verandazeil vastgemaakt met tenaxen.


Bevestigingsmateriaal:

 •  Ritsen altijd van het bekende merk YKKDe ritsen zijn van binnen én buiten te openen
   

 • Aluminium caravanrail, brute, mat zwart, antraciet (ral7016) of cremewit (Ral 9001) voor een blijvend mooie bevestiging aan de bovenzijde en of aan de zijkanten.

 • Standaard een 8mm dikke pees aan de bovenzijde voor een waterdichte en extra stevige bevestiging in de aluminium Hierdoor is er een strakkere en duurzamere verbinding.
   

 • Tenaxknopen (rvs)voor een mooie maar solide bevestiging van de zijkanten op de staanders.

Aanvullende opties:

 •  'PVC slikrand' aan de onderzijde (Binnen of buitenkant) voor het tochtdicht maken en tegen inwateren

 • Oprolriempjes met d-haak voor het oprollen van uw zeilen wanneer u deze tijdelijk open wilt hebben

 • Tunnel met aluminium verzwaringsbuis aan de onderzijde waardoor uw zeil mooi strak blijft hangen

 • Naast elke rits een zeiloog zodat u het zeil welke blijft hangen kunt vastzetten om eventueel 'wapperen' tegen te gaan
   

Voorbeelden keuzes indeling vensters en zeilen

Hieronder ziet u aan de voorzijde verticale vensters waarvan één venster voorzien is van ritsen. Deze kunt u dan oprollen en gebruiken als loopdeur.
Aan de zijkant is een raamvenster gemonteerd. Hier bestaat het venster uit één geheel maar ook hier kunt u kiezen voor meerdere vensters in één zeil.


Hieronder ziet u een vrij standaard indeling. Horizontaal venster.
De verhouding qua pvc aan de onder- en bovenzijde kunt u zelf bepalen. Specifieke maatwerk oplossingen
In onze showroom hebben wij bijna alle "moeilijke situatie" verwerkt in onze showmodellen. Zo kunt u de oplossingen komen bekijken welke wij u kunnen bieden. Wij denken graag mee en u kunt ons altijd bellen voor advies.

Schuine zijde in uw overkapping? Zeker geen probleem. Over de gehele afmeting of net dat stukje boven de schutting. Hieronder ziet u een drietal voorbeelden. 

Vaak komen wij ook situaties tegen waar de bevestiing aan de zijkant niet aan de muur bevestigt kan worden. Bijvoorbeeld vanwege een kozijn, een huurwoning, of het niet willen boren in de muur.
Dan bieden wij de oplossing door een tunnel van zeil aan de zijkant te maken ten behoeve van een metalen buis welke we klemmen tussen de ringbalk en de vloer. Het zeil bevestigen we dan via een rits aan de tunnel. (Zie foto)


Hieronder ziet een voorbeeld van hoe een zeil gemonteerd wordt als er bv geen hoekstaander is maar u wel de hoek wilt creeeren met het zeil. 

 

 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
LET OP:
HET IS OP DIT MOMENT EXTREEM DRUK MET ONLINE OFFERTE-AANVRAGEN EN AFSPRAKEN IN ONZE SHOWROOM.
OM IEDEREEN OP TIJD EEN OFFERTE TE KUNNEN UITBRENGEN EN ONZE BEZOEKERS IN DE SHOWROOM
VOLDOENDE TIJD EN AANDACHT TE GEVEN DIE ZIJ VERDIENEN
KUNT U ONZE SHOWROOM OP DIT MOMENT UITSLUITEND OP AFSPRAAK BEZOEKEN!

U KUNT BELLEN (074-8538649) OF MAILEN (KLANTENSERVICE@DAYLIGHTTRADING.NL) OM EEN AFSPRAAK IN TE PLANNEN

Door deze drukte duurt het ook iets langer dan normaal voordat u uw offerte ontvangt,
wij streven er naar om offerte-aanvragen binnen 2 dagen te beantwoorden