Energiebesparen en s'avonds langer buiten zitten

Hoe kunt u als het koud is nog comfortable van uw tuin genieten, en tergelijkertijd energiebesparen?
Nou daar zijn eigenlijk talloze opties voor en dingen die u kunt doen!

Wellicht heeft u het wel eens voorbij zien komen maar er zijn heel veel verschillende manieren om een overkapping / veranda / serre / aanbouw dicht te maken. Als bijvoorbeeld een overkapping is dichtgemaakt kan de warmte in de overkapping niet ontsnappen en houd u langer warmte vast waardoor u energie voor heaters bespaard. Vooral bij een aanbouw scheelt het ontzettend veel, het zorgt er voor dat warmte dat weglekt vanuit huis wordt tegengehouden en dat zal heel veel schelen in uw gas / energierekening. Welke manieren zijn er nou om bijvoorbeeld uw aanbouw dicht te maken?

Verandazeilen


2 Verandadoeken

Glasschuifwanden

Het gebruiken van dekens en warmteartikelen


Heeft u lichtkoepels of een lichtstaat etc in uw overkapping? Het beste wat u dan kan doen om energie te besparen en warmte vast te houden is ze vervangen met de variant met de hoogste isolatiewaarde. Ze zullen dan minder warmte weglekken en daarmee bespaard u energie. Wilt u meer informatie hierover? Bekijk onze gespecialiceerde website: degoedkoopstelichtkoepel.nl

Een goedkope en gemakkelijke aanpassing is natuurlijk wat vaker extra kleding aan trekken en een dekentje pakken in plaats van de heaters een graadje warmer te zetten.


 
Heb je een vraag of wil je advies ontvangen?

Heb je een vraag of wil je advies ontvangen?

Neem contact met ons op! Via mail of telefoon:
Tel: 074-8538649 | App: 06-27185316
Mail: klantenservice@daylighttrading.nl