Zonwering reinigen en impregneren

Zonwering-reinigen-en-impregneren

Uw zonwering professioneel laten reinigen in 3 stappen:


Stap 1 Zonnescherm schoonmaken:

Na het droog afborstelen van het doek, wast ZONKLAAR het zonnescherm met een speciaal (in eigen huis) ontwikkelde shampoo. Met een zachte borstel brengen zij het middel diep in de vezels aan en laten ze het enige tijd inweken. Hierdoor verdwijnt niet alleen het oppervlaktevuil, maar ook het vuil dat diep in het doek doorgedrongen is. Naderhand spoelen ze het zonnescherm af met schoon water en laten ze het drogen.

Hardnekkige vlekken zoals weervlekken, alg, schimmel en vogelpoep gaat ZONKLAAR te lijf met een speciale nabehandeling.

Stap 2. Zonnescherm impregneren:

Om je zonnescherm weer de juiste bescherming en waterdichtheid te geven, brengt ZONklaar een nieuwe coating aan. Deze coating, destijds door de fabriek aangebracht, is na een aantal jaren niet meer toereikend. Deze vuil- en waterafstotende coating zorgt voor optimale bescherming tegen onder andere: algen, groene aanslag, (regen)water, schimmels, weervlekken, atmosferisch vuil, zout water en spinnenpoep. Ook zal de kleurechtheid langer gewaarborgd blijven door het unieke UV kleurfilter die in de coating verwerkt is.

Stap 3. Zonnescherm onderhoud & reparaties:

ZONklaar kan ook reparatiewerk uitvoeren aan het scherm. Of het nu gaat om kapotte onderdelen of periodiek onderhoud, ZONklaar kan dit voor je verzorgen. Alles wat mechanisch beweegt heeft af en toe onderhoud nodig, wil je er lang plezier aan kunnen beleven. Tijdens het technisch en mechanisch onderhoud, wordt alles gecontroleerd, gesmeerd, en waar nodig bijgesteld.

Toch een nieuw doek voor je zonnescherm?

Is het doek echt gaar of extreem vervuild en niet meer te redden? Als de ophangconstructie nog wel in goede staat is, kun je bij ons een nieuwe stof uitzoeken. Dit kunnen we voor elk type buitenzonwering verzorgen.

Niet tevreden = niet betalen!

Misschien denk je, maar onze zonneschermen zijn wel heel vies, krijgen ze die allemaal schoon? Het antwoord is in bijna alle gevallen ja, ze worden onherkenbaar schoon dankzij de unieke behandeling die door ZONklaar is ontwikkeld. Ook voor de enkeling die niet meer te “redden” is, hebben we een passende oplossing! Ben je niet tevreden over het resultaat? Dan betaal je niet!

Gun je zonnescherm een langer leven:

Het is aan te raden om een keer in de 2 jaar preventief onderhoud uit te laten voeren. Hierdoor blijft je zonwering schoon en waterdicht. Je voorkomt onnodige schade en dure reparaties. Daarmee is je zonnescherm verzekerd van een langer leven en kan aanschaf van een nieuw zonnescherm worden uitgesteld.
Heb je een vraag of wil je advies ontvangen?

Heb je een vraag of wil je advies ontvangen?

Neem contact met ons op! Via mail of telefoon:
Tel: 074-8538649 | App: 06-27185316
Mail: klantenservice@daylighttrading.nl